Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Administrația Publică Locală

Conducerea Municipiului Slobozia

Împreună cu întreg personalul Primăriei, ne angajăm să fim permanent în slujba cetățenilor Municipiului Slobozia, rezolvând problemele cu care se confruntă orașul nostru.

Citește mai multe

Organizare și funcționare

Serviciile din cadrul instituției noastre își desfășoară activitatea pe teritoriul orașului nostru, potrivit competențelor stabilite prin regulament și alte acte normative.

Citește mai multe

Integritatea Instituțională

Strategia națională anticorupție 2021-2025

Citește mai multe

Dispozițiile Primarului

Avem grijă să fii un cetățean informat la timp cu privire la toate acțiunile și activitățile noastre. Consultă această secțiune pentru a vedea care sunt ultimele acte normative elaborate de către domnul Primar Dragoș SOARE.

Citește mai multe

Obiectivele noastre

Aplicând principiile de transparență, echitabilitate, competență, eficiență dar mai ales legalitate, împreună cu întreaga echipă ne angajăm să gestionăm în mod eficient bugetul orașului, ca urmare a identificării corecte a nevoilor și priorităților orașului nostru.

RUTI

Registrul Unic al Transparenței Intereselor

Citește mai multe

VREI SĂ NE SESIZEZI O PROBLEMĂ?

Ușa noastră va rămâne mereu deschisă pentru fiecare din voi. Vă suntem recunoscători fiecăruia din voi pentru implicarea activă în dezvoltarea orașului nostru. Indiferent că aveți o cerere, o sesizare sau o recomandare, vă așteptăm în audiență.

CONTACTEAZĂ-NE