Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Servicii Online

Achită taxele și impozitele online

Sistemul îți permite să te informezi asupra datoriilor tale către bugetul local și să achiți orice taxe și datorii locale, online, cu ajutorul unui card bancar.

Achită taxele online

Petiții online

Îți punem la dispoziție un mijloc simplu și rapid pentru a-ți exprima nemulțumirile, ideile sau recomandările pentru dezvoltarea orașului nostru.

Depune o petiție online

Achită amenzile de circulație online

Prin intermediul Ghișeul.ro, îți punem la dispoziție un mijloc electronic pentru a-ți plăti rapid, ușor și din confortul casei tale amenzile de circulație.

Achită amenzile online

Înscriere în audiență

Folosește formularul de înscriere în audiență pentru a prezenta conducerii orașului propunerile tale în vederea îmbunătățirii activității.

Înscrie-te în audiență!

Parcări Rezidențiale

Cu ajutorul aplicației SoftParking poți vedea situația în timp real a locurilor de parcare și poți încărca documentele necesare în vederea obținerii unui loc de parcare.

Accesează aplicația

Conturi IBAN (Impozite și Taxe Locale)

În cazul în care dorești să achiți diferite taxe fără debit prin Internet Banking, îți punem la dispoziție conturile IBAN necesare.

Vezi conturile IBAN

CityHealth – Raportează o problemă!

Descarcă aplicația CityHealth pentru dispozitive Android și iOS și raportează municipalității o problemă de interes public.

Află mai multe informații

Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate

Conform HOTĂRÂRII nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea Criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate

Completează informarea online

Registratură online

Află imediat care este stadiul documentului tău pe care l-ai depus la noi. De acum nu trebuie să te mai deplasezi pentru a afla dacă solicitarea ta a fost rezolvată.

Află stadiul documentului tău

Publicații de căsătorie

Consultă registrul Direcției de Evidență a Persoanelor privind publicațiile de căsătorie, conform Art. 13 Codul Familiei.

Consultă registrul

Registrul solicitărilor Legea 544/2001

În această secțiune vei putea consulta toate solicitările cetățenilor, în baza Legii 544/2001 privind “Liberul acces la informațiile de interes public.

Consultă registrul

Certificate de urbanism și autorizații de construire

Consultă întreaga listă de certificate de urbanism și de autorizații de construire eliberate de către instituția noastră.

Consultă registrul

Abonare Newsletter

Dacă dorești să fii conectat la cele mai noi informații de interes public pe care noi ți le punem la dispoziție prin intermediul website-ului nostru, îți oferim această alternativă mai simplă și mai rapidă

Abonează-te!

Registrul terenurilor situate în extravilan

Accesează registrul vânzărilor de terenuri situate în extravilanul Municipiului Slobozia

Accesează registrul

Certificat de Atestare Fiscală – ONLINE

Obține certificatul de atestare fiscală online, prin completarea unui simplu formular. Îți va fi transmis prin email, semnat electronic.

Solicită un certificat de atestare fiscală