Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Listă titluri executorii

În temeiul prevederilor art. 47 alin. (4),(5) lit. b) și ale alin. (6) și (7) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili:

Read More

Anunț de mediu: S.C. PK ARSENIC S.R.L.

S.C. PK ARSENIC S.R.L., titular al proiectului „PUT FORAT PENTRU IRIGAŢII”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Ialomiţa, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „PUT FORAT PENTRU IRIGAŢII”, propus a fi realizat în mun. Slobozia, sos. Bucuresti-Constanta, T478/1, P1,jud. Ialomiţa.

Read More

Anunț de mediu: S.C. Avicola Slobozia S.A.

S.C. Avicola Slobozia S.A. cu sediul in Slobozia ,Sos Constanta nr.5-6, jud. Ialomiţa ,punct de lucru in Municipiul Slobozia, Sos. Constantei nr.5-6 ; anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a Autorizaţiei Integrate de Mediu pentru activitatea incadrata conform Legii 278/2013 privind emisiile industrial la Anexa 1, pct.6.4. a) Exploatarea abatoarelor cu o capacitate de producţie de peste 50 tone carcase pe zi.

Read More

Anunțuri și comunicate

Impozite și taxe locale