Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

City Health

Aplicația, propusă în cadrul proiectului ”Municipiul Slobozia Smart City 2019”, permite implicarea directă a cetățenilor urbei alături de administrația locală la găsirea de soluții într-un timp scurt la problemele ce afectează viață de zi cu zi a cetățenilor.

Soluția „City Health” este accesibilă cu un singur clik de pe orice dispozitiv conectat la internet și permite cetățenilor să raporteze și să cartografieze problemele care îi deranjează în oraș. Fie că vorbim de gunoaie depozitate în mod necorespunzător, gropi în asfalt, lucrări nesemnalizate, semafoare defecte, bunuri urbane vandalizate, defecțiuni la sistemele de utilități, marcaje șterse sau chiar blocaje în trafic și gălăgie.

Utilizatorii pot vizualiza propriile raportări, dar și raportările altor concetățeni. Pot vota problemele raportate și pot vizualiza rezoluția dată de reprezentanții Primăriei Slobozia pentru o fiecare dintre acestea. Problemele raportate sunt grupate pe categorii și sunt afișate prioritar, în funcție de numărul de voturi primite. Sesizările pot fi însoțite de fotografii și localizate cu exactitate pe hartă. Pot avea expeditor cunoscut sau anonim.

Platforma City Health oferă un bun mijloc de evaluare a problemelor cu care se confruntă cetățenii orașului atunci când vorbim de infrastructură, de calitatea vieții în oraș. Aplicația oferă statistici cu privire la zonele, departamentele și perioadele din an cu cele mai multe sesizări și măsura în care acestea au fost rezolvate.

În același timp, cetățenii au acces la un panou statistic despre calitatea vieții, care cuprinde date comparative cu privire la: rata criminalității în oraș, calitatea aerului, numărul de probleme raportate de către cetățeni, numărul de probleme rezolvate, numărul de intervenții ale echipajelor de Pompieri, Poliție și Ambulanță.

Dezvoltarea serviciilor urbane prin soluții inteligente este un deziderat care prinde contur, pentru un oraș al viitorului cu adevărat conectat, sigur și inteligent.

DESCARCĂ APLICAȚIA

Pentru telefoane Apple iPhone
Pentru toate telefoanele Android