Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț Proiect: Extindere rețele utilități și căi de circulație în zona cartier Gării Noi din municipiul Slobozia – alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială, căi de circulație rutieră și pietonală Etapa a II-a

Primăria Municipiului Slobozia, a demarat în data de 21.09.2021, implementarea proiectului cu titlul ,,Extindere  rețele utilități și căi de circulație în zona cartier Gării Noi din municipiul Slobozia – alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială, căi de circulație rutieră și pietonală  Etapa a II a”  . Proiectul este finanţat cu sprijinul financiar al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița prin Programul Judetean de Dezvoltare Locala Ialomita – 2021.

Perioada de implementare: 24 luni.

Valoarea totală a contractului este de 2.872.652,65 lei, după cum urmează:
          Contribuție U.A.T. Municipiul Slobozia  : 2.472.652,65 lei;

Contribuție ADI Ialomița: 400.000 lei

Scopul/Obiectivul proiectului vizeaza reabilitarea/extinderea/ modernizarea Bd. 1 Decembrie pe o lungime de 349,69 ml și Str. Colonel Popescu pe o lungime de 130,97 ml, în total 480,66 ml, suprafață ce se va amenaja ,cu respectarea traseului actual,  iar semnalizarea rutieră se va realiza în concordanță cu standardele europene și naționale.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *