Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Informare contribuabili privind termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale

Municipiul Slobozia  aduce la cunostinta contribuabililor faptul ca 30 septembrie este termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente celui de-al doilea semestru al anului 2021.

Neachitarea obligatiilor fiscale la termenul mentionat mai sus, duce la calcularea de majorari de intarziere in cuantum de 1% pe luna si fractiune de luna, pana la data stingerii sumelor datorate, inclusiv.

   Impozitele si taxele locale pot fi achitate prin urmatoarele metode:

La ghiseu, numerar sau cu cardul (P.O.S.). Se poate efectua plata, apeland la casieriile noastre situate in str. Episcopiei, nr.1 sau la sediile Oficiilor Postei Romane situate in B-dul Unirii, nr.2, zona E14 (O.P. nr.1) si B-dul M.Basarab, Bl.T-Zona Magazin Ialomita (O.P. nr.3).

Prin banca cu ordin de plata. Plata se poate face prin banca unde contribuabilul are contul deschis. Persoanele juridice și persoanele fizice pot achita cu ordin de plata folosind urmatoarele informatii:

  • Banca: Trezoreria municipiului Slobozia
  • Beneficiar: Primăria Municipiului Slobozia
  • CUI: 4365352.

Plata electronica a impozitelor si taxelor.  Pentru a beneficia de aceasta modalitate de plata se va depune de catre contribuabili o cerere insotita de copia actului de identitate respectiv copia cetificatului de inmatriculare in cazul persoanei juridice, pe care o vor descarca accesand https://municipiulslobozia.ro/servicii-online/formulare-online/, in vederea obtinerii unei parole de acces.

Pentru taxele fara debit (amenzi, taxe judiciare de timbru, taxa libera trecere, taxa C.I. etc.) contribuabilii pot accesa site-ul Ghiseul.ro, plata fara autentificare, cu selectarea localitatii unde isi au domiciliul/sediul persoanele fizice sau juridice.

Pentru codul de cont corespunzator platii dorite, va rugam sa accesati Lista conturi IBAN  disponibila  pe https://municipiulslobozia.ro/servicii-online/conturi-iban/

  Recomandam contribuabililor efectuarea platilor prin metodele on-line.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *