Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

[Consultare Publică] Ideile tale de dezvoltare a orașului nostru pot deveni realitate!

Suntem siguri că cel puțin o dată ai avut o idee foarte bună de dezvoltare a orașului nostru, dar care într-un final a fost abandonată pentru că nu ai găsit o modalitate simplă și eficientă de a ni te adresa și de a te face ascultat!

Planul Urbanistic General al Municipiului Slobozia ne permite să stabilim împreună direcțiile de dezvoltare pe termen mediu și lung ale orașului nostru și este foarte important să aliniem obiectivele administrative și de afaceri ale orașului nostru cu cele sociale, culturale și de petrecere a timpului liber.

Astfel, sugestiile și propunerile tale pot contribui și pot determina direcția de dezvoltare a orașului nostru, iar acestea pot avea un impact semnificativ asupra vieții și interacțiunii sociale, a mediului de afaceri și a infrastructurii generale.

Completând chestionarul atașat, te informăm că nu sunt colectate date cu caracter personal iar sugestiile și propunerile pe care ni le transmiți nu vor fi comunicate nimănui în această formă, acestea fiind utilizare numai în vederea îndeplinirii obiectivelor noastre de elaborare a Etapei 2 a Planului Urbanistic General.

În cazul în care ai orice alte întrebări referitoare la actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Slobozia, ne poți contacta la telefon: 0243 231 401 INTERIOR 226 sau prin email la: mirela.draghici@municipiulslobozia.ro

Îți mulțumim pentru implicarea activă în dezvoltarea orașului nostru!

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *