Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ANUNȚ privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței în sezonul rece Noiembrie 2022 – Martie 2023 și a suplimentului pentru energie

“Primăria Municipiului Slobozia prin Direcția de Asistență Socială Slobozia vă aduce la cunoștință că începând cu data de 17 Octombrie 2022 puteți depune cererile pentru:

            –  acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică sau combustibil solizi și/sau petrolieri, pentru a beneficia de acest ajutor pentru sezonul rece, Noiembrie 2022 – Martie 2023

 – acordarea suplimentului pentru consumul de energie electrică, consumul de gaze naturale și consumul de combustibili solizi și/sau petrolieri care se acordă lunar, pe toată durata anului.

* Ambele beneficii vor fi acordate prin completarea unei singure cereri

Formularele pot fi ridicate de la sediul DAS Slobozia din str. Al. Odobescu, nr.1, începând cu data de 17.10.2022 sau descărcate de pe site-ul Primăriei Slobozia http://www.municipiulslobozia.ro/ și de pe cel al Direcției de Asistență Socială Slobozia http://www.dasil.ro/

     Beneficiază de subvenție persoanele singure și familiile cu venituri sub 1386 lei pe membru de familie, respectiv 2053 lei pentru persoana singură care nu au în proprietate mai mult de o locuință, nu au autoturisme cu o vechime mai mică de 10 ani sau mai mult de un autoturism/motocicleta cu o vechime mai mare de 10 ani, nu au mai mult de 1000 m² teren intravilan sau  2 ha teren extravilan, depozite bancare mai mari de 3.000 lei și niciunul din celelalte bunuri prevăzute în Anexa 2 –  Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului social.

            Dosarele se depun, personal, la sediul DAS din Slobozia, strada Alexandru Odobescu, nr. 1 sau online pe adresa de e-mail subventie@dasil.ro.

Solicitanții sunt rugați să prezinte, în susținerea cererii, actele cuprinse în Anexa 1 – Lista actelor necesare pentru acordarea ajutoarelor.

Anexele ce cuprind informațiile necesare depunerii dosarului pentru ajutorul de încălzire a locuinței și a suplimentului pentru energie, se regăsesc afișate la sediul DAS Slobozia și pe site-urile Primăriei Slobozia și DAS Slobozia.”

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *