Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Comunicat de Presă: Creșterea eficienței energetice – Internat Liceul Tehnologic Mihai Eminescu, Slobozia

U.A.T. Municipiul Slobozia, în calitate de beneficiar, anunță începerea implementării proiectului cu titlul Creșterea eficienței energetice – Internat Liceul Tehnologic Mihai Eminescu, Slobozia, COD PROIECT C5-B2.1.a-1566,  finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Operațiunea de renovare energetică moderată a clădirilor publice – Autorități locale, Titlu apel : PNRR/2022/C5/B2.1.a/1, Runda 2.

Investiția are ca scop principal renovarea energetică moderată pentru Internat Liceul Tehnologic Mihai Eminescu.

Obiectivul general al PNRR este dezvoltarea României prin realizarea unor programe și proiecte esențiale, care să sprijine reziliența, nivelul de pregătire pentru situații de criză, capacitatea de adaptare și potențialul de creștere, prin reforme majore și investiții cheie cu fonduri din Mecanismul de Redresare și Reziliență.

Obiectivul specific al PNRR este de a atrage fondurile puse la dispoziție de Uniunea Europeană prin NextGeneration EU, în vederea atingerii jaloanelor și a țintelor în materie de reforme și investiții.

Valoarea totală a finanțării este eligibilă și este de 14.252.201,04 lei, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile, în valoare de 2.707.918,20 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 35 luni: 26 ianuarie 2023 – 26 decembrie 2025. Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltarii, Lucărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *