Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunțuri și comunicate

Oportuntăți pentru tineri – cursuri gratuite, subvenții și mediere în câmpul muncii

GE-COST 2001 SRL, furnizor de formare profesională continuă încă din anul 2001, implementează în perioada următoare proiectul „Investeste in viitorul tau!” – ID 150878, dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16-29 ani, care NU sunt angajați și NU urmează niciun program educațional sau de formare, din Regiunile Sud-Vest Oltenia, Sud-Est si Sud Muntenia.

Read More

CYCLING RACE SLOBOZIA 2022

Primăria Municipiului Slobozia organizează evenimentul CYCLING RACE SLOBOZIA 2022, dedicat cicliștilor cu experiență, cicliștilor amatori și celor pasionați de ciclism, unde cu toții pot concura în data de 09 Octombrie 2022 pe una dintre cursele de 42 km, 12 km sau 6 km, pentru a obține celebrul tricou galben, simbol al victoriei, excelenței, pasiunii și determinării.

Read More

ENEL: Întreruperi Energie Electrică

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora.

Întreruperile se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Descarcă documentul

Read More

Informare Proiect: “Construcție Complex social Bora în Municipiul Slobozia”, COD SMIS 155429

“Construcție Complex social Bora în Municipiul Slobozia”, COD SMIS 155429, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, apel de proiecte cu numărul POR/2019/9/9.1/1/7REGIUNI, AXA PRIORITARA 9, PRIORITATEA DE INVESTITII 9.1 – DLRC (CLLD), aferent Axei prioritare 9 – Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de Investiții 9.1:

Read More

În atenția producătorilor agricoli

Pentru toţi beneficiarii terenurior agricole(arendaşi si proprietari)care lucrează terenurile şi pentru care, ca ingrăşământ organic, se foloseşte compostul,Primăria Slobozia pune la dispoziţia celor interesaţi acest tip de ingrăşământ care este depozitat la platforma de gunoi de la Slobozia Noua.

Read More