Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DEZBATERE PUBLICĂ: Proiect de Buget al Municipiului Slobozia pe anul 2023

În temeiul Legii 273/2006 privind finanțele publice locale și ale Legii52/2003 privind transparența decizională în administrația publică , Primăria Municipiului Slobozia organizează în data de 26.01.2023 , ora 16 , la sediul Primăriei Municipiului Slobozia din Bd.Episcopiei, nr.1 , Slobozia , dezbaterea publică având ca temă :

Proiectul de Buget al Municipiului Slobozia pe anul 2023 .

Autoritățile administrației publice, organizațiile și asociațiile interesate, mediul local de afaceri și cetățenii sunt invitați să participe la dezbaterea publică organizată în sala de ședințe de la etajul I al instituției .

În conformitate cu prevederile Instrucțiunii nr.161/05.01.2023, aprobată de ministrul sănătății privind instituirea stării de alertă epidemiologică determinată de gripă , recomandăm participanților la dezbatere purtarea măștii de protecție .

Proiectul de buget este postat pe site-ul instituției la adresa https://municipiulslobozia.ro/informatii-de-interes-public/surse-financiare-buget/ .

Recomandările scrise ale cetățenilor și celorlalți invitați cu privire la buget,pot fi transmise pe adresa de email office@municipiulslobozia.ro până la data de 26.01.2023 ora 10.

Materialele transmise vor purta mențiunea: ,,Consultare publică referitoare la Proiectul de Buget al Municipiului Slobozia anul – 2023,, .

Persoanele care doresc să se înscrie la cuvânt, în vederea adresării de întrebări / sugestii, sunt rugate să transmită solicitarea la adresa de email office@municipiulslobozia.ro  .

Timpul alocat solicitanților va fi de maxim 10 minute pentru fiecare solicitant .

Vă mulțumim pentru interes și implicare .

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *