Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Plata impozitelor și a taxelor locale tocmai a devenit mult mai simplă, intuitivă și eficientă, cu ajutorul Ghiseul.RO!

Continuând procesul de digitalizare și de a simplificare a interacțiunii tale cu instituția noastră, astăzi am reușit să finalizăm înrolarea instituției noastre în Sistemul Național Electronic de Plată Online – Ghiseul.RO

Cu ajutorul acestui parteneriat vei putea:
💻 Consulta datoriile tale în orice moment, fără a fi necesar un drum către Primărie, folosind orice dispozitiv (Smartphone, Laptop, PC etc.)
💳 Plăti în siguranță absolut orice taxe și impozite, atât către instituția noastră cât și alte instituții și entități publice, cu un singur cont de utilizator.
🧾 Obține dovada plății (chitanța), în numai câteva secunde, prin e-mail.
📱Descărca aplicația mobilă Ghiseul.RO, disponibilă pe Android și iOS, pentru a avea un acces mai rapid la informațiile tale financiare.

Până în acest moment, la nivel național, 1.641.559 cetățeni și-au creat un cont pe Ghiseul.RO iar de la începutul acestui an s-au efectuat aproximativ 1 Milion de tranzacții în deplină siguranță prin intermediul platformei, aspecte care ne confirmă faptul că cetățenii doresc simplificarea interacțiunii fizice cu instituțiile publice și sunt foarte entuziasmați de tot ce înseamnă online.

În ultimii 2 ani, eforturile noastre de digitalizare au presupus:
📝 Transpunerea formularelor tipizate, acolo unde a fost posibil, în formulare electronice interactive, astfel încât să nu mai fie necesară descărcarea, imprimarea și scanarea acestora, pentru a le putea transmite înapoi către Primărie
🚘 Implementarea unui Sistem Electronic pentru Licitația Locurilor de Parcare de Reședință, astfel încât licitațiile să poată avea loc de îndată, fără a fi necesar să aștepți organizarea unei licitații publice și fără a te deplasa către Primărie.
📋 Posibilitatea obținerii unui Certifical Fiscal online, în numai câteva ore (transmis prin email, semnat electronic), fără a fi necesare vreo deplasare către Primărie
💬 Asigurarea unui răspuns prompt prin intermediul Live Chat, pentru orice problemă sau intrebare ce nu necesită documentație sau un răspuns complex

Astăzi, parteneriatul cu Autoritatea pentru Digitalizarea României și Ghiseul.RO reprezintă încă un pas în procesul nostru de digitalizare, ceea ce îți va permite să mai scutești un drum nedorit către Primărie, pentru a te informa asupra datoriilor tale sau pentru a-ți achita impozitele și taxele locale.

Suntem foarte încrezători și considerăm că digitalizarea este soluția simplificării tuturor proceselor birocratice și consumatoare de timp, atât pentru cetățeni cât și pentru funcționarii care contribuie la rezolvarea tuturor acestor procese.

Cu pași mici, dar siguri, vom continua procesul de digitalizare până în momentul în care interacțiunea fizică între cetățean și instituție va fi adusă la un minim posibil, rezultând astfel un timp mai bun de răspuns la solicitările primite și în același timp mai mult timp pentru tine.

Accesează și tu Ghiseul.RO și creează-ți un cont gratuit. Durează maximum 2 minute, iar aceste minute îți vor salva ore și zile întregi pe viitor!

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *