Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț Mediu – Aviz Gospodărie a Apelor STS București

Această informare este efectuată de: SERVICIUL DE TELECOMUNICATII SPECIALE, Bucuresti, Splaiul Indenpendentei, Nr. 323A, Sector 6, 0212022710, ce intenţionează să solicite de la ADMINISITRATIA BAZINALĂ DE APĂ BUZAU – IALOMITA, aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasament pentru realizarea lucrării ”Dezvoltarea infrastructurii de telecomunicații de fibră optică – DJTS IALOMITA – TRANSELECTRICA PELICANU”, amplasată în Municipiul Slobozia, Judet Ialomita, Municipiul Calarasi, UAT Dragalina, Stefan Voda, Modelu, judet Calarasi.

Această investiţie este amplasata in canalizatie existenta în Municipiul Slobozia pe strada B-dul Matei Basarab si Bulevardul Chimiei, restul traseului subteran nou.

Ca rezultat al procesului de producţie nu vor rezulta ape uzate, nu se vor evacua ape uzate în emisar.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată. Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa MIHAITA STANCU 0726183267 după data de 06.02.2023.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *