Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gospodărie Comunală

Anunț de mediu: SC OCH LOGISTIC AG SRL – Amenajare acces și construire parcare auto imobil

SC OCH LOGISTIC AG SRL, cu sediul in municipiul Slobozia, str.Episcopiei, nr.1, jud. Ialomiţa, anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „AMENAJARE ACCES SI CONSTRUIRE PARCARE AUTO IMOBIL” propus a fi amplasat in mun.Slobozia, B-dul Chimiei, nr,21, judeţul Ialomiţa”

Read More

Anunț Mediu: SC PET STAR RECYCLING SRL

SC PET STAR RECYCLING SRL, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “ÎNFIINȚARE CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ PE TERENUL APARȚINÂND SOCIETĂȚII SC PET STAR RECYCLING SRL, ÎMPREJMUIRE, DRUMURI DE ACCES ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER”, propus a fi amplasat în mun.Slobozia, Tarlaua 822, parcelele 2-3, jud. Ialomița, înregstrată la APM Ialomița la nr.3509/12.04.2024.

Read More

Anunț de mediu: „Centura ocolitoare din zona de Nord pentru Municipiul Slobozia si modernizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Nouă” – UAT Municipiul Slobozia

U.A.T. Municipiul Slobozia anunță publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de către APM Ialomița, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul :„Centura ocolitoare din zona de Nord pentru Municipiul Slobozia si modernizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Noua”, propus a se realiza in Slobozia.

Read More

Anunț de mediu: UAT Municipiul Slobozia – Elaborare D.A.L.I. modernizare Stadionul 1MAi Slobozia

UAT MUNICIPIUL SLOBOZIA, prin CLUB SPORTIV MUNICIPAL UNIREA SLOBOZIA titular al proiectului „Elaborare D.A.L.I. modernizare stadionul 1 Mai Slobozia” anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Ialomiţa, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Elaborare D.A.L.I. modernizare stadionul 1 Mai Slobozia,” propus a fi realizat in municipiul Slobozia, Aleea Stadionului, nr.5, jud. Ialomiţa

Read More

Anunț Mediu: SC PANDORA PROD SRL

S.C. PANDORA PROD SRL titular al proiectului:,, CONSTRUIRE HALA DEPOZITARE SI IMPREJMUIRE “, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului lalomita, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE HALA DEPOZITARE SI IMPREJMUIRE propus a fi amplasat in municipiul Slobozia, str Calugareni, nr 2A4, jud lalomita.

Read More

Anunț de mediu: UAT Municipiul Slobozia – Centura ocolitoare din zona de Nord pentru Municipiul Slobozia și modernizare drum DC53 Slobozia – Slobozia Nouă

U.A.T. MUNICIPIUL SLOBOZIA, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Centura ocolitoare din zona de Nord pentru Municipiul Slobozia și modernizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Nouă”,  propus a fi amplasat în localitatea Slobozia, extravilan și intravilan, jud. Ialomița.

Read More