Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț Mediu: Rețea apă și canalizare Slobozia Nouă și Bora

Aceasta informare este efectuata de  U.A.T. MUNICIPIUL SLOBOZIA ,  Str. EPISCOPIEI, Nr. 1, MUNICIPIUL SLOBOZIA , JUDETUL IALOMITA,  ce intentioneaza sa solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Ialomita un Aviz de gospodarire a apelor pentru urmatoarele obiective de investitii:

  • „ EXTINDERE RETELE DE ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE CARTIER BORA”
  •  EXTINDERE RETELE DE ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE CARTIER SLOBOZIA NOUA”

Proiectul are ca scop solutionarea problemelor legate de lipsa retelelor de distributie apa si a colectoarelor de canalizare ape uzate menajera si pluviala, pe unele strazi si zone din Cartierul Bora si Slobozia Noua

In cadrul proiectului  este prevazuta construirea unui sistem de colectare  ape uzate menajere si pluviale in Cartierul Slobozia Noua, iar in Cartierul Bora  a unui sistem de colectare ape uzate menajere.

Apele uzate menajere din ambele cartiere se vor evacua in cursul de apa Ialomita, dupa ce au  fost epurate mecanico- biologic in Statia de Epurare Slobozia.

Apele pluviale colectate, de pe strazile din Cartierul Slobozia, vor fi preluate de sistemul existent de canalizare pluviala care evacueaza in canalul Crivae, intre Slobozia si Cartier Slobozia Noua.

 Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire  la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la  S.G.A. Ialomita,  Str. Mihai Viteazul , Nr. 1, Tel. 0243 230439.

1 Comment

  • Felicitari pentru aceasta initiativa care rezolva problemele legate de lipsa retelelor de alimentare cu apa si de canalizare. Acest proiect va ajuta in mod cert sa aducem un plus de confort zonei si de siguranta pentru toti locuitorii.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *