Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț Mediu: Extindere Retele de alimentare cu apă și Canalizare in Municipiul Slobozia

Aceasta informare este efectuata de  U.A.T. MUNICIPIUL SLOBOZIA ,  Str. EPISCOPIEI, Nr. 1, MUNICIPIUL SLOBOZIA , JUDETUL IALOMITA,  ce intentioneaza sa solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Ialomita un Aviz de gospodarire a apelor pentru urmatoarele obiective de investitii:

  1. „Extindere Retele de alimentare cu apă și Canalizare in Municipiul Slobozia”

 Proiectul are ca scop solutionarea problemelor legate de lipsa retelelor de distributie apa si a colectoarelor de canalizare ape uzate menajera si pluviala, pe unele strazi si zone din Municipiul Slobozia.

       Apele uzate menajere din aceste zone se vor evacua in cursul de apa Ialomita, dupa ce au  fost epurate mecanico- biologic in Statia de Epurare Slobozia.

 Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

    Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire  la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

    Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la  S.G.A. Ialomita,  Str. Mihai Viteazul , Nr. 1, Tel. 0243 230439.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *