Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț de mediu: S.C. AVICOLA S.A.

APM Ialomiţa cu sediul in Str. Mihai Viteazul nr.l, Slobozia, Ialomiţa si SC Avicola Slobozia SA cu sediul in Slobozia, Sos. Constanta, nr.5, anunţa publicul interesat asupra deciziei APM Ialomiţa de emitere a Autorizaţiei Integrate de Mediu revizuita pentru activitatea conform Anexei l din Legea 278/2013 privind emisiile industrial, pct. 6.6. Creşterea păsărilor de curte si aporcilor, cu capacitate de peste a) 40 000 de locuri pentru păsări de curte,pentru Ferma nr.l Reproducţie Rase Grele – Amara, situata in mun. Slobozia, Sos. Amara, km. 2, jud. Ialomiţa, in conformitate cu prevederile Ord. 818/2003 pentru aprobarea Procedurii de emitere a autorizaţiei integrate de mediu, cu modificările si completările ulterioare .

Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului a activitatii, pot fi consultate la sediul APM Ialomiţa din Slobozia, Str. Mihai Viteazul, nr.l, in zilele de luni-joi intre orele 08,00-14,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic, sub semnătură si cu date de identificare, la sediul APM Ialomiţa, in termen de 30 zile calendaristice de la data mediatizarii deciziei.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *