Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Comunicat: Biroul Unic al Primăriei Municipiului Slobozia

Am inaugurat în aceste zile Biroul Unic al Primăriei Municipiului Slobozia, un spațiu nou creat de consultanță adresat cetățenilor oraşului nostru amenajat la parterul instituției.

Ne dorim ca cetățenii să simtă că sunt în centrul preocupării instituției noastre şi încă un pas în acest sens a fost făcut prin amenajarea unui spațiu civilizat şi confortabil, unde locuitorii să îşi poată rezolva solicitările în cel mai scurt timp posibil, beneficiind de consultanța funcționarilor publici.

Am creat 11 birouri de consultanță, unde angajații primăriei pot recepționa documente şi pot soluționa situațiile ce pot fi gestionate rapid. Dragoş Soare, Primarul Municipiului Slobozia: “Vreau să nu mai existe situațiile aberante în care un cetățean depune un set de documente pentru o solicitare, doar pentru a primi răspuns în 30 de zile prin care să fie notificat că a uitat să mai adauge un document. Vreau ca cetățenii oraşului nostru să ştie că angajații primăriei lucrează pentru ei, acordându-le tot sprijinul necesar pentru a îşi rezolva în timp optim problemele.Este important deasemenea pentru mine ca toți oamenii care au nevoie de informații şi de consultanță să poată sta jos, in condiții civilizate care să demonstreze respectul pe care îl avem pentru ei. Am creat în acest sens şi o zonă de aşteptare pentru cetățeni, dotată cu suficiente scaune astfel încât chiar şi o eventuală aşteptare să fie confortabilă.”

În cadrul Biroului Unic sunt şi birouri pentru Direcția pentru Asistență Socială şi pentru S.C. Servicii Publice S.R.L., în scopul de a facilita accesul cetățenilor la serviciile primăriei şi de a limita pe cât posibil deplasările în alte instituții.

Vă invităm să ne comunicați sugestiile dumneavoastră aici, în comentarii sau prin adresa de mail a instituției, office@municipiulslobozia.ro, pentru a ne sprijini în demersul nostru de a oferi servicii publice de o calitate mai bună.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *