Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ziua Reciclării Deșeurilor Electrice în Slobozia

♻️♻️♻️ Promovăm colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din orașul nostru!

🚮 Împreună cu Asociația RoRec, încurajăm cetățenii să se alăture acestei inițiative europene și să participe activ la campania din perioada 1 – 31 Octombrie 2021 din orașul nostru.

🔌 Adună aparatele electrice defecte sau pe care nu le mai folosești, dar pe care continui să le ții în casă și sună pentru preluarea lor.

• În intervalul 1 – 31 Octombrie 2021, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până vineri, între orele 9-17.

• În data de 1 Noiembrie 2021 la Centrul de Colectare DEEE, Str. Locomotivei nr.113, Călărași, va avea loc o Tombolă pentru toți deponenții din campanie! Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare.

Premiile sunt:
✔ 1 Mașină de găurit Raider
✔ 1 Șurubelniță cu acumulator Raider
✔ 3 Storcătoare de citrice Philips
✔ 1 Uscător de păr Philips
✔ 1 Mixer Philips

➡️ Sună gratuit la TelVerde 0800 444 800, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *