Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dezbatere Publică Proiect de Buget al Municipiului Slobozia pe anul 2022

În temeiul Legii 273/2006 privind finanțele publice locale și ale Legii52/2003 privind transparența decizională în administrația publică , Primăria Municipiului Slobozia organizează în data de 09.02.2022 , ora 16 , la Casa de Cultură a Municipiului Slobozia ( Cinema Galax) din Bd.Unirii nr.6 , Slobozia , dezbaterea publică având ca temă – Proiectul de Buget al Municipiului Slobozia pe anul 2022 .

Autoritățile administrației publice, organizațiile și asociațiile interesate, mediul local de afaceri și cetățenii sunt invitați să participe la dezbaterea publică organizată cu respectarea prevederilor stabilite prin H.G. 171/03.02.2022 privind prelungirea stării de alertă și a măsurilor ce se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 .

Accesul în incinta Casei de Cultură   este  permis cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului  cu purtarea măștii de protecție . Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află între sfârșitul perioadei de izolare și până la a 180a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare .

Proiectul de buget este postat pe site-ul instituției la adresa https://municipiulslobozia.ro/taxe-impozite/2022/02/04/proiect-buget-2022/ .

Recomandările scrise ale cetățenilor și celorlalți invitați cu privire la buget,pot fi transmise pe adresa de email office@municipiulslobozia.ro până la data de 09.02.2022 ora 10. Materialele transmise vor purta mențiunea: ,,Consultare publică referitoare la Proiectul de Buget al Municipiului Slobozia anul – 2022,, .

Persoanele care doresc să se înscrie la cuvânt, în vederea adresării de întrebări / sugestii, sunt rugate să transmită la adresa de email office@municipiulslobozia.ro  solicitarea  . Timpul alocat solicitanților va fi de maxim 10 minute pentru fiecare solicitant . Vă mulțumim pentru interes și implicare .

DOCUMENTE ATAȘATE

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *