Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Parteneriat cu Poșta Română pentru încasarea taxelor și impozitelor locale

Municipiul Slobozia a încheiat un parteneriat cu Poșta Română ce va permite contribuabililor să achite impozitele și taxele locale în cadrul Oficiilor Poștei Române.

Astfel, începând cu data de 06.09.2021, contribuabilii Municipiului Slobozia pot achita taxele și impozitele locale în cadrul celor 2 Oficii ale Poștei Române:

  • Oficiul Poștal 1 din Bld. Unirii Nr. 2 (Zona E14)
  • Oficiul Poștal 3 din Bld. Matei Basarab Bl. T (Zona Magazin Ialomița)
    Programul de lucru este de Luni până Vineri între orele 08:00 – 16:30
    .

Obiectivul parteneriatului nostru este crearea mai multor puncte de încasare a taxelor și impozitelor locale astfel încât să scurtăm distanța necesară pe care contribuabilii sunt nevoiți să o parcurgă până la cel mai apropiat punct de încasare.

Principalele beneficii:

  • Deplasări mai scurte;
  • Posibilitatea de a rezolva mai multe probleme simultan (Exemplu: Ridicare colet și achitarea contribuțiilor)

Totodată, încurajăm și promovăm modalitatea de achitare a taxelor și impozitelor online, prin intermediul website-ului nostru sau prin intermediul platformei Ghiseul.ro, în cazul în care timpul nu permite o deplasare până la cel mai apropiat punct de încasare.

Acest parteneriat cu Poșta Română are ca țintă principală contribuabilii care nu sunt atât de familiarizați cu tehnologia astfel încât să poată achita taxele online, în special părinții și bunicii noștri. Ne dorim ca aceștia să aibă posibilitatea să achite contribuțiile în cel mai apropiat loc față de domiciliul lor pentru a reduce distanța parcursă, în special atunci când vremea nu este favorabilă.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *