Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț Mediu: Premier Residencial SRL

SC PREMIER RESIDENCIAL SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire bloc de locuinte P+38, spatiu comercial, alei, parcari si organizare de santier” propus a fi amplasat in municipiul Slobozia, str. Dimitrie Cantemir nr. 9F, jud. Ialomita anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,Construire bloc de locuinte P+3E, spatiu comercial, alei, parcari si organizare de santier”.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc. Slobozia, str. M.Viteazu, in zilele de luni-joi intre orele 8.00-16.30, vineri 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmil.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentariVobservatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM lalomita.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *