Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț mediu: S.C. REAL TEST S.R.L.

S.C. REAL TEST S.R.L., titular al proiectului: „Construire complex auto”ReaI Test”; atelier mecanic II și atelier mecanic IV”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire complex auto ”ReaI Test”; atelier mecanic II și atelier mecanic IV”, propus a fi amplasat în mun. Slobozia, Șos. Brăilei, nr.7, jud.lalomița.


1.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului lalomița, loc. Slobozia, str. M. Viteazu, nr.1, în zilele de luni – joi 08.00-16.30, vineri între orele 8.00 – 14.00, la următoarea adresă de internet www.apmil.anpm.ro și la sediul Primăriei Slobozia, din mun. Slobozia, str. Episcopiei, nr. 1, jud. Ialomița.


Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM lalomița.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *