Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Informare: S.C. URBAN S.A.

Această informare este efectuată de S.C. URBAN S.A. cu sediul în str. Aleea Crinilor, nr.l, Slobozia, jud. Ialomiţa, cod unic de înregistrare 11316859 , J21/259/1998, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Bazinală de Apă Buzău-Ialomiţa, SGA Ialomiţa, aviz de gospodărire a apelor pentru ’’RETEHNOLOGIZARE TREAPTA AERARE STAŢIA EPURARE SLOBOZIA-ÎNLOCUIRE SOLUŢIE AERARE TREAPTA BIOLOGICĂ.”
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr.107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa sus menţionată.

1 Comment

  • Buna ziua, va sesizam/instiintam ca strada Ianache in jurul nr.-lui 62 este infectata cu ape menajere colectate de la locuintele din zona de Nord a orasului. Aceasta retea de canalizare este relativ noua dar dupa fiecare ploaie au fost refulari de ape uzate si
    infectate care afecteaza sanatatea populatiei. Avand in vedere ca soc. URBAN are la cunostinta acest defect al instalatiei si ca nu a fost remediata defectiunea, va rugam ca prin organele proprii special abilitate sa efectuati actiuni prin care aceasta stare de fapt sa fie rezolvata.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *