Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț Mediu: SC Rompetrol Downstream SRL

Aceasta informare este efectuată de: SC Rompetrol Downstream SRL – punct de lucru statie distribuţie carburanţi Rompetrol Slobozia, situat in Mun. Slobozia, Sos, Bucuresti-Constanta DN 2A, km. 66, jud. Ialomiţa, ce intenţionează sa solicite de la Administraţia Bazinala de Apa Buzau-Ialomita, aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasament pentru desfăşurarea activităţii de execuţie foraje de monitorizare apa freatica la obiectivul localizat în Mun. Slobozia, Sos, Bucuresti-Constanta DN 2A, km. 66, jud. Ialomiţa.

Aceasta investiție este noua.

Ca rezultat al procesului de executie nu vor rezulta ape uzate.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoariele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa soiicitantului, persoana de contact Cirstea Tom Gabriel, nr. de telefon 0751094132, email gabriel.cirstea@rompetrol.com dupa data de 12.10.2022.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *