Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț de mediu: „Extindere si reabilitare străzi în municipiul Slobozia – Slobozia Nouă, modernizare străzi și drumuri de interes local”

UAT Slobozia titular al proiectului „Extindere si reabilitare strazi in municipiul Slobozia- Slobozia Noua, modernizare strazi si drumuri de interes local”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul : Extindere si reabilitare strazi in municipiul Slobozia- Slobozia Noua, modernizare strazi si drumuri de interes local”, propus a fi amplasat in Mun. Slobozia, str. CD Gherea, str. Liliacului, str. Marului, str. Unirii, str. Marginii, str. Traian Vuia, str. Scolii, str. Aurel Vlaicu, str. Iezerului, str. Cimitirului, jud Ialomita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului  Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi 08.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00, la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *