Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț de mediu: „Centura ocolitoare din zona de Nord pentru Municipiul Slobozia si modernizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Nouă” – UAT Municipiul Slobozia

U.A.T. MUNICIPIUL SLOBOZIA, titular al  proiectului:   „Centura ocolitoare din zona de Nord pentru Municipiul Slobozia si modernizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Nouă”, anunță publicul interesat asupra luarii deciziei de  etapei de incadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul :„Centura ocolitoare din zona de Nord pentru Municipiul Slobozia si modernizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Noua”, propus a se realiza in Slobozia.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița, loc.Slobozia, str.M.Viteazu, nr.1, in zilele de luni- joi 08.00-16.30 , vineri intre orele 8.00 -14.00 , precum și la urmtoarea adresa de internet: www.apmil.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Ialomița . 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *