Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anunț ANPM – Construire hală metalică pentru depozitare (Magazie)

Ca urmare a inaintarii memoriului de prezentare pentru proiectul mai sus mentionat, inregistrat la APM lalomita cu nr.6309116.07.2021, va transmitem anuntul public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu in vederea publicarii, in termen de 3 zile, in presa nationala sau locala , precum si a afisarii la sediul propriu / pe pagina proprie de internet i la sediul autoritatii administratiei publice locale pe raza careia este propusa implementarea proiectului , in conformitate cu prevederile art. 10. lit. f), din Anexa nr. 5 din Legea nr.29212018, privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice si private asupra mediului, care va avea urmatorul continut.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Badea Gheorghe lulian si Badea Stefania Valentina anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,construire hala metalica pentru depozitare- magazie”, propus a fi amplasat in
loc.Slobozia, str. Plevenei, nr.57A, jud.lalomita.

Informatiile privind proiectul propus, pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului lalomita, din municipiul Slobozia, str. Mihai Viteazu, nr.1, in zilele de luni – joi intre orele 08.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00, si la domiciliul Badea Gheorghe lulian si Badea Stefania Valentina, cu domiciliul in loc.Slobozia,, str. Constructorilor, nr.3, bl.1D, sc A, et 4, ap.17, jud. lalomita, in zilele de luni-vineri, in orele de program.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului lalomita.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *